- För en gångs skull är jag nöjd!

Denna bild tog min syster (klick) på mig igår. När jag såg den gick det upp för mig att jag nu för en gångs skull är väldigt nöjd med mitt hår! Det kan inte vara ofta man säger så som tjej, i alla fall är det ingenting som kommer ut ur min mun särskillt ofta. Men nu har jag längden, min naturliga hårfärg och fallet jag gillar. Dock är det lite slitet, så i veckan ska jag klippa några centimeter hos min vän David hade jag tänkt. Blev även lite småsugen på att lägga i lite slingor/skiftningar i lite olika bruka och röda toner, men tror jag skippar det. För som sagt, nu är jag nöjd!
 
 
 
 

- White blazer.

 
 
Jeans från H&M//Converse//Klocka från Ur&Penn//Kavaj oxmo
 

- Två veckor.

Om exakt två veckor landar vi i New York. Tiden har gått så otrolig fort, känns verkligen som att vi bokade biljetterna igår! Jag är superförväntansfull, det ska bli så himla kul att få uppleva staden som aldrig sover. Eller ja, så mycket som man hinner på 5 dagar i alla fall! Ska sätta oss ikväll och planera lite mer exakt vad vi vill göra där osv, så har ni tips på vad man måste göra/inte bör göra så kommentera gärna!

Och förresten, angående mitt skoproblem här under.. Det ha löst sig. Tog en sväng till Dr.Martens affär här i Stockholm och insåg att internet missvisas skorna litegrann. Det var alltså inte lika underbara i verklighet. Aja, nu vet jag det!


- Hjälp!

Jaha, då har man kärat ner sig i ett par skor. Igen.

Denna gång är det dock inte ett par skyhöga, vingliga klackar utan faktiskt ett par nödvändiga kängor inför hösten och vintern. Dessutom till ett inte alltför högt pris. Men så finns det självklart ett problem, ett annorlunda sådant. Det är en herrsko!

Jag hittade dess snyggingar på Dr. Martens hemsida för några dagar sedan och blev kär. Någon dag senare såg jag att det var en utan herrmodellerna. Min fråga till er är då, är det någon som vet den egentliga skillnaden mellan herr och damskor hos Dr. Martens? Gällande både modell och storlek. Tror ni att ett par herr i stl. 6 skulle fungera på mig som normalt har 38-39 i skor? Grymt tacksam för svar!!


- Wants: New York.

Om exakt 23 dagar åker jag tillsamman med min kära syster och mamma till New York. Har alltid velat åka dit, så detta blir verkligen en dream come true! Förutom sevärdigheterna och den allmänt härliga stämningen ser jag självklart väldigt mycket fram emot shoppingen där. Trots att jag sparat pengar ett tag nu så kan jag nästan lova att plånboken kommer gapa tom dagen vi är hemma igen, jag har redan en lång lista på saker jag vill ha! Här får ni ett smakprov. Snälla, ge mig allt. 
 
 
 

- Levi's 501.

Igår gjorde jag ännu ett fynd på vår lilla second hand-butik här i Tumba. Denna gång blev jag av med ynka 45 kronor - och blev ett par jeansshorts rikare! Eller rättare sagt så köpte jag ett par svarta Levi's jeans som jag efter lite pyssel här hemma har gjort om till ett par nitade jeansshorts. Jag är mycket nöjd, en solklar ny favorit till garderoben!
 
 
 
 
 
 

- Egen youtube-kanal.

Hallå där!
 
Länge sedan sist, även denna gång. Funderar starkt på att återgå till ett mer regelbundet uppdaterande, jag kan tänka mig att det kommer i takt med att skolan sätter igång igen nu till höstterminen.
 
Men tills dess, tycker jag att ni istället ska kika in på min och min syrras "nya" Youtube-kanal! Då vi har en liten hemmastudio så lägger vi då och då upp covers, och det vore superkul med lite visningar och gärna kommentarer! Det skulle vara guld värt. Kanalen heter VeraoFannyBelaieff och länken finns här och på bilden! 
 
Den senaste covern som vi precis lagt upp är av One Directions senaste singel Best Song Ever. Hope you like it! :)
 
 

- Long time since.

 

RSS 2.0