- Dresses and skirts.

 
Redan förra sommaren var jag inne på att börja använda mer kjolar och klänningar. Dock slutade det med att jag gick runt de flesta dagar i jeans då värdet inte var på topp. Men i år, nu gäller det! Tycker ju att det är så fint med kjolar och klänningar i alla dess former och färger. Så be prepared, i sommar kommer jag byta ut shorts och jeans mot kjolar och långklänningar!

- Fullt upp.

Dessa sista veckor i Maj är lika stressiga och proppfulla som de är varje år. Har prov efter prov, och de verkar aldrig ta slut. Dessutom är vi nu inne i de sista veckorna med gymnastiken, vilket innebär tävlingar av olika söag varje helg. I Lördags tävlade min ena grupp och nästa helg ska båda tävla. Fullt upp, med andra ord!
 

- Likt en rosa himmel.

Under långhelgen gjorde jag och syster min likadant som alla andra Stockholmare, och åkte in till Kungsträdgården för att mysa och njuta av de vackra körsbärsträden och deras rosa blommor. Och självklart åkte kameran med!
 
 

- Förlåt.

Hej!
Jag är hemskt ledsen för att jag varit så extremt inaktiv på sistone. Det var verkligen inte planen när jag skapade denna blogg, men i perioder blir det uppenbarligen på det viset ändå. Jag har varit väldigt uppdagen på annat håll; med skolan, träningen och nu sista tiden med en föreställning där jag sjöng. Men nu är åtminstone föreställningen över och förhoppningsvis är jag tillbaka med bloggandet som vanligt snart igen!
 
 

RSS 2.0