- MMTV Galan 2013

Igår var det ingen vanlig torsdagskväll utan igår vankades det gala! I min högsadieskola hade vi Musik och Media klasser vilka nu efter 10 år i skolan och 5 år på youtube läggs ner. Och det avslutades med en gala full av framträdanden, mat och gamla MM-elever! Själv gick jag i Musikklassen, men jag har varit med i flera liknande evenemang för MM tidigare av någon anledning. Jag och Max framförde för första (och enda) gången Om sanningen ska fram, live. Det blev en liten show det där, superkul!
 
Själv fotade jag knappt någonting, men lokalen var full av kameror och filmkameror så videor och bilder lär dyka upp senare. Här är dock en liten mingelbild på Fanny, mig och Max!
 
 
 
 

- Att söka ljuset i mörkret.

De senaste veckorna har varit otroligt lugna på pluggfronten, i stort sätt ingen eximination över huvud taget. Men nu är den perioden snart slut, och då klumpar istället alla ämnens prov och inlämningar ihop sig på en tidperiod fram till jullovet. Men jag deppar inte för det! Nu väntar nämligen massa andra spännande saker också! Om en dryg vecka är det MMTV-gala, sedan är det tävling med mina gymnaster och sen dröjer det inte länge innan det är jullov. Se ljuset i det mörka helt enkelt!
 
 

- Beanie.

Jag är på jakt eftet accesoarer för att kunna hålla mig varm i min höstkappa. Det här med stora vinterjackor känns inte så lockande, och om jag får bestämma så vill jag använda min kappa hela vintern. Men då behöver jag som sagt uppdareta min accesoargarderob en del. Förutom en halsduk och ett par vantar så är jag lite sugen på en sådan här beanie-mössa! De är ju poppis nu så finns mer eller mindre överallt, men jag föll lite extra för dessa från TopShop och ASOS. 
 
 

RSS 2.0