- Klipp, klipp.

 
 
 
 
Nu under höstlover är planen att bland annat hinna med att göra om mitt rum. Eftersom mitt rum är svårt att möblera om så har jag bestämmt mig för att måla om och även fixa lite snygg väggdekoration, därav gårdagens pyssel! Jag satt och klippte ut bilder från tidningar, och nästa steg i detta projekt är att klippa ut bokstävet ur dessa pappersbitar. Målet är nämligen att få upp ett fint citat på väggen! Hoppas det blir som jag tänkt, resultetet får ni sedan när allt är klart.
 

- Black/Silver.

 
 
 
Jaa, jag gillar skor. Och ja, jag har köpt fyra stycken på en dryg månad. Dessa mina två nyaste tillskott i skogarderoben, otroligt nöjd! De svarta var ett riktigt spontanköp som jag tröstshoppade när jag missade bussen hem i torsdags. Hunter-stövlarna beställde jag tidigar i veckan och fick hem dom idag! Minns ni Super Snälla Silver Sara? Henne känner jag mig som i dessa, så balla.
 

- Dr. Martens.

Nu har jag nog en gång för alla lagt undan mina Converse. I alla fall fram till i vår. Istället bor mina fötter från och med nu i mina Dr. Martens kängor! De är underbart snygga och varma och bra, dock är de fortfarande hårda och lite stela eftersom jag inte använt dem så mycket ännu. Men det ska det bli ändring på!
 
 
 

- När löven faller.

 
 
 
 
 
 

- Vi har det bra här.

Grekland är underbart. Idag är det tisdag och vi har hela 2 dagar kvar här vid Pylos, och sedan väntar ett dygn i Aten. Förutom sol och bad vid stranden har vi även hunnit med att bestiga ett berg, se fantastiska miljöer och  lärt oss skörda oliver. En vecka utomlands med klassen är verkligen ingenting att klaga över! Vi har det bra. 

- En hälsning från Grekland.

Medan nu sitter hemma i det typiskt svenska octobervädret så befinner jag mig på sydligare breddgrader. Vi är nämligen på klassresa i Grekland! Vi kom hit i natt, och det är helt underart. Härliga människor, sol och värme och hav. Lovely. 

- I'm in love.Jag har gått och kärat ner mig i dessa coola Hunter-stövlar. Jag menat hallå, vem vill inte glida runt i ett par silvriga skor en regnig höstdag? Stod och klämde på dessa redan i New York men då jag aldrig köpte dom där tror jag nu att jag ska bestämma hem dom. Gyllene skor är överskattat, silver ska det vara!- On repeat.

Dessa grymma covers spelas just nu på repeat hos mig. Boyce Avenue lyckas alltid så himla bra med sina covers, och jag föll direkt för unga Beatrice Millers coola röst och attityd. Titta och lyssna, ni kommer förstå vad jag menar! 
 
 

- Autumn.

När jag satte ihop detta coola höst/vinter collage känndes det ändå inte så jobbigt att det idag är första oktober. Kylan och mörkret är väl inte direkt något att se fram emot, men man får se det positiva med det! Får jag glida runt i detta så är jag med än nöjd. Skorna och en liknande kappa är redan min, ska uppgradera med att införskaffa en snygg halsduk och en mysig mössa. Snart är jag redo att kasta mig ut i den svenska hösten!

RSS 2.0