- Vårkänslor.

 
Här har ni lite bilder tagna i Kungsträdgården. Trots det faktum att snön fortfarande ligger kvar och att det i bakgrunden fanns hurtiga skridskoåkare, så smög sig vårkänslorna allt närmare under dagen. Underbart!

- I'm back, bitches.

Efter några avkopplande dagar där internetsurfande byttes ut mot dagar ute i solen och kvällar med sällskapsspel, är jag nu tillbaka igen. Dagarna på landet var välbehövliga, det är det absolut bästa sättet att koppla av på. Men nu är jag hemma och ska njuta av lovets sista dagar i Stockholm.
 
En bild från dagen som spenderades i stan med syster min - fler bilder i nästa inlägg!

- Sportlov.

Sportlovet börjar bra. I fredags hade jag en liten tjejmiddag hemma med mina vänner från klassen, och igår bar det av uppåt. Ska vara i stugan i Dalarna till och med onsdag, och dagen samt morgondagen består av skidåkning i Romme. Känns helt okej just nu!


- Inställda lektioner.

Denna vecka har bestått av ett flertal inställda lektioner vilken bl.a. resulterade i att jag idag slutade redan klockan elva. Inte helt fel må jag säga! Efter skolan åkte jag och några vänner hem till en av oss för att laga mat. Imorgon blir det nämligen knytiskalas i skolan, och vi bidrar med lite halvt misslyckad colslow och bananbröd!


- A second skin.

Äntligen helg!
Trots att veckan gått otroligt snabbt så är det alltid lika skönt att gå från skolan på fredagseftermiddagen. Veckan har bjudit på träning, fysikprov och även en privat händelse och därav hamnade uppdateringen i kläm.
 
En planlös fredag som denna hade jag i alla fall tänkta att online-shoppa lite. Med betoning på lite. Har nämligen gått och blivit lite smått kär i en jacka från H&M, vilken jag tänkte klicka hem snarast! Den är så himla fin, enkel och behövlig med ändå lite annorlunda jämfört med standardmodellen av skinnjackor. Perfekt!!
 
 
 
 

- Yes sir.


- New in.

 
 
I fredags hälsade jag och Cajsa på min syster på hennes praoplats, Bikbok, och då fick jag med mig denna topp hem. Denna modell har ju mer eller mindre dominerat i butikerna de senaste månaderna, men dett var min första! Måste dock säga att jag gillar den start, den är snygg, bekväm och smickrande på en gång. Nöjd!
 
 

- En dag hemma.

Godmorgon!
Klassen blev i helgen överlycklig över att se att vi inte hade några lektioner inbokade denna tisdag. Med andra ord är jag idag ledig och hemma från skolan, underbart! Ska dock ta tag i lite plugg, samt fixa lite annat som jag skjutit upp ett tag. Laga mina favoritjeans till exempel, och så hade jag tänkt träna. Nu kör vi!
 

- I want you to rock me.

 
 
 
Inspirerad av förra helgens rock-musical Jesus Christ Superstar slängde jag i veckan ihop detta lilla kollage. Är rätt sugen på en skinväst, eller en skinjacka åt minstånde.Och ett rött läppstift. Och ett par Dr. Martins skulle ju inte heller sitta helt fel! Ge mig nu, tack.

- Weekend.

En till känslan väldigt kort skolvecka är nu över, och avrundades idag med en sväng på stan. I helgen väntas jobb gånger två, tidigt på morgonen både lördag och söndag. Då jag måste ta 6 bussen hemifrån, funderar jag ärligt på att ta och dejta kudden snart! Så nu säger jag godnatt.
RSS 2.0