- Great start of the weekend.

Den här helgen har hittills varit lyckad. Gårkvällen spenderades med en fin vän, en promenad och en film. Idag träffade jag en annan vän som jag inte träffat på allt för länge och även ytterligare en härlig kille. Dessutom är det sol och rätt varmt, så sommarkänslorna är i luften helt klart! Lovely.
 
Känner att min livsglädje verkligen kommit tillbaka efter de senaste dagarna i förkyldningens mörka värld. Är full av energi, längtan och lycka. Nu får det mer än gärna bli sommar och sommarlov på riktigt!
 

- Bootcut.

Mina favoritjeans just nu är mina mellanblå bootcut jeans från H&M. De är supersköna, supersnygga och även lättmatchade trots att man kanske inte tror det! När jag nu sitter hemma och är sjuk tänkte jag dela med mig av tre olika sätta att matcha jeansen; Classic, Sporty eller Romantic.
 
 
 
 

- Cheerleader för en dag.

I helgen hade jag uppvisning med föreningen. High School Musical tema hade vi, och superkul var det! Mina två grupper med smågymnaster var Science Club och mitt eget lag var cheerleaders. Så där sprang vi runt i sportbh och kjol och rosett i håret. Visste ni förresten på tal om det att jag alltid velat vara vheerleader? I mitt nästa liv ska jag lätt gå på någor flashigt high school i Usa, vara cheerleader och dejta någon i fotbollslaget haha. Det vore något det!
 

- Wavy.

 
I natt sov jag i två inbakade flätor - och detta var resultatet! Vågigt hår med lite extra volym. Med lite hårspray och inte alltför blåsigt väger så höll det sig hela dagen! Sova i flätor ska jag nog göra oftare, det är en sak som är säker.

- Fitspo.

 
Då jag för tillfället lider av bloggtorka så har jag inget annat att bjuda på än lite fitspo-bilder. Är extremt taggad på gymnastiken nu, träningarna är några av veckans höjdpunkter. Tyvärr så är jag nu skadad och får inte träna. Satsar på att vila ordentligt så jag är tillbaka nästa vecka!

- RM1 Göteborg.

Gymnastikdräkter, tidiga mornar, tågresor och tävlingsnerver. Några få ord som kan beskriva helgens tripp till Göteborg och riksmästerskapen steg 1, där jag och mitt lag deltog. Trots allt för många skador - inklucive jag själv -  och lite halvdant resultat så har jag haft en superhelg. Kan beskriva det med ytterligare några ord: Skratt, sena kvällar, gamla gympavideos och flera bra vänner.
 

- We_change.

Detta måste ha varit en av de mest inspirerande dagarna jag varit med om. Första skoldagen efter lovet innebar en heldag på Clariton Hotel, där WE_CHANGE hade sin hållbarhetsturné vilken handlade bl.a. om hållbar utveckling och om hur vi unga kan följa vår drömmar. En rätt seg förmiddag vägdes upp med två grymma tal och workshops på eftermiddagen. Har hittat min nya förebild, Milad Mohammadi. Tack för den här fantastiska dagen och allt den gav mig! 
 

- Inca.


- Ledig dag.

Denna helg har jag spenderat större tiden i gymnastikhallar. Då vi ska ner till Göteborg och tävla i helgen så hade vi lagt in ett dubbelpass samt ett extra pass, och då fanns det inte mycket tid över till annat. Idag har jag dock en fri dag då jag inte börjar skolan förrän imorgon. Har dock högar av plugg att ta tag i, så idag tillbringar jag dagen bland böcker och word-dokument! Hoppas ni som börjar skolan idag inte lider allt för mycket, haha.
 
Och förresten, vad har hänt med det fina vädret? Här har det ersatts av snö. Usch, jag som verkligen verkligen verkligen vill ha sommar och värme nu!

- The very first time.

Eftermiddagen idag spenderade jag inne i stan med min vän Cajsa. Vi gick runt och njöt av solen, och avslutade sedan med årets första uteglass. Supermysigt. Därefter åkte jag direkt till träningen, och sedan hem för att ta fram grillen för första gången i år och grilla hamburgare, mums. Kvällen avslutades sedan med en promenad  med en gammal barndomsvän!
 
 
 

- Yesterday.

Igår gick jag runt i min nya vårjacka, vilken jag mer eller mindre bott i de senaste dagarna. På fötterna hade jag ett par svarta klackar, de är faktiskt superbekväma! Sitter perfekt på foten, dock inget jag skulle orka gå i varje dag. Men snygga är dom!


- Town.

Gårdagen spenderades inne i stan tillsammans med syster min. Vi njöt av vädret, fotade en del och tittade i affärer. Gick bland annat inne på NK och suktade efter både väskor och skor. Jeffrey Campbell Litas och Micheal Kors väska skrevs direkt ner på min önskelista kan jag säga! Hur som helts så hade jag en jättemysig dag!
 
 

RSS 2.0