- En bättre lördagskväll.

Jag tänkte bara skriva lite kort om min lördagskväll, vilken jag ägnade åt att fira min kära vän Max som fyllde 18 år i veckan! Vi började kvällen hemma hos honom, vi var drygt 10 personer som åt middag och så vidare. Sedan åkte de flesta med in till stan för att fira ännu mer. Vi gick till Magenta och tillbringade resten av kvällen där helt enkelt! En lyckad kväll, skulle man kunna säga. 

Bjuder på dessa två bilder, den första är hemifrån Max och den andra an halvful vimmelbild!

- Idag är en bra dag.

Solen skiner, jag har haft sovmorgon och det är fredag. Min magkänsla säger att detta kommer bli en bra dag! Och allt som står på schemat för dagen i skolan är ett prov och skolfoto. Dagar som denna gör mig glad!
- Jorden runt, landa på Collage 22/5.

I förrgår vankades det spexfoto för mig och min klass. Efter att tidigare haft ett mer eller mindre stort klasskrig vi väljandet av tema, bytte vi sedan totalt och det slutade med jorden runt. Rätt passande ändå, då vår klass går global profil i bår utbildning. Här har ni resultatet, och lite bilder därom! - Vila i frid.

Det är svårt att beskriva ens kärlek för ens husdjur. Man förstår knappt själv hur stor del hen är i en vardagliga liv förrän hen plötsligt är borta. 

Igår var vi tvungna att åka in till djursjukhuset med vår älskade katt Fleecan. Tro mig, hon va världens finaste katt på alla sätt och vis. En riktig personlighet, en del av familjen. Men nu finns hon inte längre med oss, och huset känns så tomt. Ingen siluett utanför ytterdörren, inget knaprande vid matskålen och ingen grå liten ludentuss att gosa in näsan i... Detta är jobbiga tider, det vill jag lova. Vila i frid, Fleecan. 
- News from New York.

 
 
// Två par jeans - Levi's // Grå Converse // Mobilskal // Stickad tröja - Urban Outfitters // Yogapants - PINK // T-shirt - American Eagle // Orange linne - Banana Republic // Svartvit tröja - Forever21 // Väska och plånbok - Mango // Vinröda Dr.Martens // Smink - Sephora // Pyjamasshorts - DKNY // Pyjamaströja - Tommy Hilfiger // Underkläder och body splash - Victoras' Secret //
 
Detta fick jag med mig hem från New York! Är supernöjd, fick mycket fint och välbehövligt för en inte allt för stor summa pengar. Mest nöjd är jag nog öven Levi's jeansen som var jättebilliga och satt superbra, och de söta och bekväma underkläderna. Men är alltså supernöjd med allt!!
 

- Drömmarnas stad.

En vecka i drömmarnas stad, staden som aldrig sover, staden full av gula taxibilar, reklam och shopping. Jag pratar självklart om New York. 

Denna vecka i på Manhattan har varit så otroligt prefekt. Jag, Fanny och mamma hade världens bästa dagar med massa shopping, sevärdheter och mat. Bra väder, fint hotell precis vid Times' Square och glatt humör. Vet inte hur jag kan beskriva det mer än så, det har varit fantastiskt!

Förmodligen dyker det upp ett gäng bilder från systemkameran senare, men här är i alla fall en smygtitt från mobilkameran!

- Jag kapade av håret.

Goddag!
Idag har varit en konstig dag, där förmiddagen spenderades på Stockholms Universitet. Därefter hade vi lång lunch, så jag passade på att åka till en vän för att klippa håret! Det blev kortare än väntat, men åh så nöjd jag är. Extremt mycket fräschare nu! Därefter började jag åkte tillbaka mot skolan bara för att få reda på att lektionen var inställd. Bara att vända om och åka hem igen! 
 
 

- I wanna sing, I wanna shout.

Ikväll ska jag bege mig mot terminens första sånglektion. Tjuvstartade lite redan i söndags genom att sjunga på Hågelby på Botkyrkadagen, och efter det blev jag minst sagt peppad på att köra igång igen! Har i år både ny sånglärare samt ny grupp, men det ska bara bli kul. Längar redan till den stora föreställningen, vilken tyvärr inte är förrän i maj. Men då Scenskolan Fejm, där jag sjunger, firar 30 år i år så kommer det vara mycket på gång hela året. Wiho!!
 
 
 

- New in.

 
 
Denna snygging spontanköpte jag igår inne på Cubus. Har sedan förra vintern varit på jakt efter den perfekta vinter/höstkappan som är snygg och varm. Och så plötsligt så dök den upp där mitt framför mig! Dessutom för ett bra pris, 800 kronor bara. Väldigt nöjd faktiskt!
 
 
 

RSS 2.0