- En dag i skidbacken.

Täckbyxor, snö, härliga klasskamrater och lite för mycket godis. Ungefär så såg min dag ut, i backarna i Bjursås. Inte den bästa anläggningen jag varit på, men helt klart bättre en en dag skolbänken!


- Belive in yourself.


- Favoriter just nu.

- Zara Larsson - Uncover
Alla som tittade på Talang för några år sedan minns säkerligen lilla söta Zara. Nu är hon 15 år - och en helt fantastisk sångerska! Jag är helt såld på hennes singen Uncover, men hela hennes EP/album "Introducing" är grymt. Lyssna på henne, ni kommer inte bli besvikna!
 
- Darin - En Apa Som Liknar Dig
En låt som kanske blivit lite sönderspelad av radio, men fortfarande väldigt härlig att lyssna på. Jag har liksom återupptäckt Darin efter årets säsong av Så mycket bättre. Killen är ju grym! 
 
- Emeli Sandé - Read All About It
Låten hörde jag första gången när min syster spelade den på gitarr. Och den, samt ett flertal låtar från samma artist, är superbra! Just denna låt är så himla fin. Med den hög i hörlurarna kan jag inte låta bli att få gåshud!
 
 
 
 
 

- Jeffrey Campbell Lita

Om min plånbok varit något fetare hade jag förmodligen ägt inte bara ett, utan flera par av dessa godningar. Självklart pratar jag om Jeffrey Campbells underbara skor. Nude, pastell, nitar - det spelar ingen roll. De är gudomliga allihop.
 
Och så igår kom jag på det. Vad vore bättre än att få ett par i 18-års present? Från och med nu står ett par Litas högst upp på önskelistan! 
 
 

- Jensens bøfhouse.

Just nu sitter jag på pendeln på väg hem från en trevlig kväll med tjejerna i stan. Först blev det att se filmen Ego på bio - vilken jag starkt rekomenderar - och sedan middag på Jensens. Supermysig kväll!


- Bootcut.

 
Åh, vad jag vill ha vår! Längtar så fruktansvärt mycket tills det blir varmare. Och vårmodet ska vi inte tala om. Har gått och blivit riktigt sugen på att införskaffa mig ett par snygga utsvängda jeans, så det ska jag nog slå till på så fort snön försvinner!

- Sånglektion.

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut i kylan igen för att ta mig till sången. Ska bli superkul, vårterminen brukar vara allra roligast eftersom att det är i vår vi har vår stora föreställning. Och i år är temat inget mindre än: Romeo & Julia. Tror verkligen att det här kan bli superbra, jag ser verkligen fram emot det hela!
 
 
Förutom sånglektioner en gång i veckan, är jag och min syster i full gång med att spela in i vår hemmastudio!
 
 
 

- Curls.

Dagen till ära körde jag på lockat hår. Jag och syster min har upptäckt en ny teknik med vår locktång vilket gör stylingen mycket mer effektiv. Tummen upp!


- Space.


- Summer, I miss you.

 
Inviger denna nya blogg med att lägga upp lite outfitbilder från i sommras. En dag som denna, är sommar och värme verkligen någonting man ser fram emot. Vill bara lägga undan alla tjocka jackor - och plocka fram alla shorts!

RSS 2.0