- Springbreak.

Påsk och påsklov. Sol och värme. Godis och påskmust. Jag fortsätter på samma spår och är fortfande allmänt glad. Under de första dagarna på lovet har jag i stort sett bara varit hemma, njutit av vädret. Idag har jag både hunnit med att sola och så kom jag precis hem från en omgång med bowling med några vänner. Ska träffa dom ikväll igen, då blir det Twiligt-maraton! Hoppas ni njuter av ledighet och fint väder nu, för det ska jag!
 

- Lycklig.

Just nu är jag glad. Så glad, ler konstant. Fråga mig inte varför, men livet känns helt enkelt allmänt roligt och jag ser möjligheter och längtar till flera saker som närmar sig. Personerna runt om mig gör mig lycklig, jag skrattar och mår bra. Åh, tänk om man alltid mådde såhär!


- Two days left.

Dagen har endast bestått av en lektion vilket var en redovisning. Känns som att jag checkar av en skoluppgift per dag nu, vilket är otroligt skönt! Och snart är det lov, endast två dagar kvar. Härligt. Jag hoppas verkligen att våren kommer på riktigt nu också, bort med snön och minusgrader tack!
 
Och angående det förra lilla gästinlägget så var det mina fina klasskamrater och vänner. Jag skrev prov och lämnade ifrån mig mobilen - och självklart var dom där och utnyttjade tillfället. Och tro mig, det gjorde värre saker än att uppdatera här haha!
 

Gästinlägg

YOLO peace swag fabolous threesome! Idag har Vera haft prov och vi andra har tagit hennes mobil. Vera är bäst and she knows it.


- Skolan tar över.

Det närmar sig påsklov, vilket man helt klart känner av i skolan. Inför för att det är pyntat eller något sådant, men för att det alltid är så förbannat mycket plugg att göra såhär innan loven! Har ungefär en examinering varje dag från idag tills på fredag. Detta leder i sin tur till att jag hela dagen suttit och pluggat, och än är det inte klart. Suck!
 
 
Hade mycket hellre varit ute på stan en dag som denna, men får helt enkelt nöja mig med att skriva mitt tal om städer!

- Cover.

I julklapp fick jag och min syster ett inspelningssett. Jag tänkte nu dela med mig av en av våra första inspelningar! Ännu har vi inte lärt oss programmet helt och vi har heller inte hunnit spela in så mycket, men vi tar oss sakta med säkert frammåt. Här har vi spelar in en cover på Lykke Lis låt Tonight, hoppas ni gillar det!
 

- Lycka.

Guld i fristående. Brons i tumbling. Totalvinnare av 12 lag. Pokal. Inte helt fel att kunna använda dessa ord för att sammanfatta dagen! Är så himla glad och stolt, vi var överlägsna. Utöver att tävla själv har jag även dömt för första gången, vilket var spännande. Ser fram emot vårens fortsatta gymnastiktävlingar och aktiviteter!


- Wednesday.

Idag är det onsdag vilket betyder att jag haft en lång skoldag och nu är på väg till ett träningspass på tre timmar. Däremellan klämde jag dock in en fika med en kompis. Tanken var att plugga inför fredagens matteprov, men självklart slutar det med mysigt tjejsnack istället! Helt klart mycket trevligare.


- Frukost.

För att fira min fria dag så bytte jag ut mina vanliga frukostmackor mot en supergod tallrik yoghurt. Grunden var vanlig naturell yoghurt, vilket jag sedan toppade med massa goda saker. Äpple, mandel, russin, hallon och så kokosflingor. Underbart start på dagen!


- Inställda lektioner.

Godmorgon!
Imorse när jag vaknade tittade jag på mobilen, och såg då ett meddelande om att min lärare är sjuk. Lycka! Detta betyder att jag bara har en lektion idag, vilken är på eftermiddagen. Jag kände mig dock för att vara lite duktig, och gick upp i tid ändå! Nu tänkte jag faktiskt ägna dagen åt lite matte samt idrottsplugg, då jag vet att veckan sen kommer att vara rätt fullproppad.
 

- Knitted.

 
Idag sjönk temperaturen ner under nollan igen efter att ha legat strax ovanför den senaste tiden. Därmed åkte en mysig stickad träja på, som syster min fyndat på second hand här i förorten. I denna har jag bl.a. hunnit med en mysig fika tillsammans med några klasskompisar då vi hade två timmars håltimme. Inte helt fel att spendera förmiddagen iklädd denna mysiga tröja, med ett wienerbröd på tallriken och vännerna runt om sig.

- News.

Jacka - H&M // Topp - OXMO // Jeans - H&M // Shorts - Peppercorn // Jeans - OXMO
 
De två/tre senaste veckorna har jag fyndat dessa fina saker. Favoriten måste vara jackan med skindetaljer från H&M, den är supersnygg och jag har saknat en svart skinkacka i min garderob. Även jeansen är jag väldigt nöjd över, de ena är slim och de andra är faktiskt bootcut. Har insett att det är snyggt att variera korvskinnen med lite lösare passformer. Sedan hittade jag även en söt vit långärmad tröja och ett par korallfärgade short till sommaren. Nöjd!

- Mjukstart.

Idag är det måndag vilket för min del betyder att skolan börjat igen efter sportlovet. Det blev dock en riktig mjukstart - både dagen och morgondagen består endast av en lektion vardera! Underbart. Dessutom är det två eximinationer som jag inte ska göra denna vecka, den ena missar jag pga. begravning av min kära farfar och den andra är en labbrapport vilken jag inte gjort labben till. Lugn skolvecka, med andra ord!
 
 

- Lace.

 
När jag slängde ihop detta lilla kollage insåg jag verkligen hur mycket jag vill att det ska bli vår. Vår på riktigt, så att man verkligen kan lägga bort jackor och vinterskor och ersätta det med tunnare material och ljusare färger. Jag har ingenting emot vintern i sig, men såhär i mars känner jag att det är hög tid för solen att jobba bort all snö!
 
 

RSS 2.0