- Inspirationen är på topp.

 
 
 
Efter att ha ätit en massa mat + fika + godis de senaste dagarna är jag nu fullt redo att sätta igång med en nyttigare period, för jag vet att jag precis som många andra mår som bäst då. Satte mig därför ner vid Weheartit för att frossa i dels nyttiga och fruktiga bilder men även gym- och träningsbilder. 
 
Och då hittade jag dessa fina fotografier. En tjej vars blogg ni hittar här, som även motiverade mig att ta tag i stretchingen ordentligt i samband med kost och styrka osv! Gymnastiken är trots allt en stor del av mitt liv och jag är stel som en pinne för att vara gymnast. Men nu kör vi! HAr tänk fota lite före och efter bilder också, this is for real. 
 
 
 

- Yeah buddy.

 
Jag är så sugen på ett par millitärgröna byxor i en lagom lös passform! Tänkte slänga ihop ett enkelt collage med ett par sådana och insåg att det inte heller huttit fel med en snygg keps samt ett par riktiga lurar att matcha dessa med. Skorna, de helvita Nike Air Max, fick jag hem för ett par dagar och efter premiäranvändningen idag kan jag varmt rekomendera dem! Otroligt bekväma och dessutom snygga och lättmatchade. 
 
Om någon vet var man man hitta ett par liknande byxorna på bilden (dessa kommer från Golden Goose och kostar ca 5 lax) så skulle jag bli superglad om ni delade med er!

- Jakten på den perfekta studentklänningen.

Det är fortfarande flera månader kvar till studenten, men plötsligt har jag blivit väldigt stressad till att hitta den perfekta studentklänningen! Så fort jag får lite tid över sätter jag mig vid datorn och tittar runt på olika hemsidor. Jag har kommit fram till vilken typ av klänning jag är ute efter, och har faktiskt hittatr flera potentiella klänningar. Problem som uppstår i jakten på den bästa är dock det här med frakt, storlekar, tull osv. Min favorit just nu kostar nämligen en del när frakt och tull från Usa tillkommer, och dessutom finns den inte inne i rätt storlek. Och favoriten nummer två verkarv vara helt slutsåld, medan alternativ nummer tre skär sig mot min studentmössa... Alltså, dessa i-landsproblem gör mig lite smått galen!
 
 

- Nike Air Max.

Har för första gången i mitt liv budat på en produkt på Tradera. Om allt går som det ska så är det absolut någonting jag vill göra igen! Det är faktiskt superbra med sådana sidor, det påminner ju om second hand-shopping vilket är bra både för plånboken och miljön osv. 
 
Det jag budade på var ett par vita Nike Air Max. Har som alla andra unga tjejer i Stockholm och Sverige fasnat och kärat ner mig i Nikes underbara skor. Även modellen Air Force är sjukt fin, men då vita Air Max känns snäppet med ovanliga (jag kan ha fel) så är det ett par sådana jag satsar på. Imorgon kväll får jag veta om de bli mina. Håll era tummar för mig!
 
 
 

- New Years Eve.

 
 
 
 
2 0 1 4. Nytt år, nya tag. Ett år som för mig kommer innebära en hel del förändringar, inte minst i samband med studenten! Ett år som jag ser otroligt mycket fram emot, samtidigt som förändringarna och ovissheten gör mig något rädd. Men jag välkomnar ändå det nya året med öppna armar!
 
Igår bjöd jag hem några vänner på middag hemma hos mig. Supermysigt var det! Senare på kvällen var det partydax och vi gick på hemmafest hos en gammal klasskompis till mig. Bra avslut på förra året och bra uppstart av det nya! Idag är däremot den ultimata slappardagen, ni vet hur det är.

RSS 2.0